Wil je met één mortel alle voorkomende mortelklussen in de tuin aanpakken? Dat kan!

Met Remix Multimortel heb je altijd de juiste mortel voorhanden om vrijwel iedere klus te klaren.

Denk bijvoorbeeld aan het metselen en voegen van een tuinmuur of het decoratief vertinnen, cementeren of stucen van een tuin- of buitenmuur. Multimortel is ook geschikt voor het vastzetten van tegels, stapelstenen, trappen, border- en vijverranden, tuinornamenten, muurafdekkers en vensterbanken. Ook voor het ondersabelen van stelplaten op betonpoeren en reparatiewerk is Multimortel bij uitstek geschikt. Kortom, de toepassingsmogelijkheden zijn legio.

Remix Multimortel heeft een uitgebalanceerde samenstelling van de nieuwste grondstoffen en additieven. De goede verwerkbaarheid, hoge hechtsterkte, hoge stabiliteit en het uitstekende watervasthoudende vermogen geven deze mortel de unieke eigenschappen al deze toepassingen. Maar dat is nog niet alles! Denk aan ruimtebesparingen in de schuur, klusbus en magazijn, maar ook aan arbeidsbesparing. Door de unieke eigenschappen van deze mortel kan voorbevochtigen, voorstrijken of gronderen voor vrijwel alle toepassingen achterwege blijven.

Kenmerken

  • Door de vele toepassingsmogelijkheden vrijwel altijd de juiste mortelsoort voorhanden;
  • Dé probleemoplosser bij uitstek, ook voor diverse moeilijke morteltoepassingen;
  • Geen talloze zakken meer nodig voor verschillende werkzaamheden;
  • Hoge (uitmuntende) hechtsterkte en stabiliteit;
  • Hoog watervasthoudend vermogen, waardoor aanzienlijk minder kans op “verbranden” door te snelle uitdroging van de mortel;
  • Alle toepassingen ook geschikt voor buiten in weer en wind;
  • In de regendichte PE zakken minstens 24 maanden houdbaar.

Remix Multimortel wordt geleverd in PE zakken van 25 kg en in handige afsluitbare emmers van 5 kg.

Remix Multimortel is een droge mortel op cementbasis. Deze alleskunner is geschikt voor minimaal 24 toepassingen, ook te gebruiken in kustgebieden én in aardbevingsgebieden.

Andere nieuwsberichten