Remix voordeur

Over ons

Doe maar gewoon, Remix

Onze mortelexperts zetten alles op alles om voor jou het beste recept te mixen. Zo ben je verzekerd van de beste mix in kwaliteit, aandacht en gemak, aangevuld met persoonlijk advies speciaal voor jou. Voor een ander misschien bijzonder, voor ons heel gewoon.

Bedrijfsfilm

6S4A6915

Kwaliteit

Bij Remix laten we niets aan het toeval over. We kiezen voor kwaliteit en daarmee voor de beste, en gecontroleerde grondstoffen. Onze producten en processen zijn door KIWA gecertificeerd en het kwaliteitssysteem wordt regelmatig gecontroleerd.

Kies je voor onze mortels met het KOMO-productcertificaat, dan kies je voor zekerheid en betrouwbaarheid. Ook kunnen complexe ingangscontroles op de bouwplaats dan achterwege blijven.

6S4A7058-2

Aandacht

We houden het graag persoonlijk. Elke toepassing, steen en omgeving vraagt om een passend recept. Is een standaardmortel niet geschikt? Geen probleem, dan mixen we een doge mortel op maat. Bij Remix staat er altijd iemand voor je klaar om je te helpen. We denken graag met je mee. Onze klanten zeggen niet voor niets: “Doe maar gewoon Remix”.

Ons team dat voor je klaarstaat

6S4A7409

Gemak

Met het landelijk dekkende dealernetwerk is er altijd een verkooppunt van zakgoed bij je in de buurt. En ons uitgebreide wagenpark van bulkwagens en vrachtwagens maakt het mogelijk de producten van Remix door heel Nederland en Duitsland te leveren. Op de bouwplaats denken we ook graag mee over het transport en de inrichting. De Silo’s kunnen we op de bouwplaats volblazen en waar nodig leveren we het Droge Mortel Transport Systeem.

Ruim 40 jaar kennis en ervaring

Remix Droge Mortel BV is opgericht in 1981 als dochteronderneming van zandzuigbedrijf Vos. Daarmee waren we de eerste mortelfabriek in Noord Nederland. In 1989 verkocht Vos de meerderheid van de aandelen aan het Finse Lohja, die ze 2 jaar later verkocht aan AGAR Holding BV.

Werkmaatschappij van AGAR Holding BV

Sinds 1991 is Remix Droge Mortel BV een werkmaatschappij van AGAR Holding BV. Dit familiebedrijf is in de jaren 50 opgericht toen beton opkwam in Nederland. AGAR Holding BV bestaat uit 10 bv’s die samen een compleet pakket en diensten leveren op het gebied van betonmortel, droge mortel, betonwaren, zand en grind.

Meer weten over AGAR Holding?

6S4A7361
_J5A4225