Projecten

Munch Brygge project te Oslo


Het woningbouwproject Munch Brygge is centraal gelegen in Oslo, tussen de Opera en het nieuwe Munch Museum. Het project bestaat uit vier appartementenblokken verdeeld over twee kwartieren, gescheiden door een schuine diagonale straat. Het diagonaal ontstond na een verlangen om een visuele connectie te creëren tussen Bjørvika, Sørenga en Ekebergåsen. Deze stedenbouwkundige groep verbindt visueel de buurten en vormt tegelijkertijd het startpunt voor de karakteristieke vorm en organisatie van het project.

> Bekijk

Centrumplan Waddinxveen


Het Centrumplan Waddinxveen omvat de nieuwbouw van diverse woningen, winkels en horeca en een ruim bemeten parkeergarage van ca. 1200 plaatsen, voor ca. 60 winkels en 260 woningen. De winkel- en woonruimte is verdeeld in verschillende blokken, elk met een eigen architect. Tussen de blokken zijn straten (promenades) ontworpen. Bouwcombinatie Hurks-Slokker is, in opdracht van ASR Vastgoed Ontwikkeling, verantwoordelijk voor de bouw. Remix levert alle mortels voor het metselwerk.

> Bekijk

Het Bijvank Enschede


Bijvank-Noord is een uit 3 brinken bestaande woonbuurt in Enschede. De kwaliteit van de woningen en de leefomgeving izijn door de jaren heen verslechterd. Daarom heeft woningcorporatie Domijn besloten de buurt te gaan vernieuwen. Dit betekend sloop van alle 600 woningen en nieuwbouw van 360 huur- en koopwoningen. Fase 1 is gereed en Nijhuis Bouw BV realiseert fase 2. Het metsel-, voeg-, en doorstrijkwerk wordt uitgevoerd door Wessels BV met Remix Uitbloeiingsarme mortels in vele kleuren.

> Bekijk

Waterfront Dalfsen


Tussen de dorpskern van Dalfsen en rivier de Vecht wordt de komende jaren Waterfront Dalfsen gerealiseerd. Het gaat om een prestigieus project met een kenmerkende gevelarchitectuur met bijzonder metselwerk, een hoog afwerkingsniveau en historische allure.

> Bekijk