Remix Green Horizon

Remix heeft zich als doel gesteld om de meest milieubewuste mortelfabrikant te zijn

Hiervoor is het Green Horizon concept ontwikkeld en wordt een nieuwe innovatieve lijn Green Collection milieubewuste mortels op de markt gebracht.

Dit sluit aan op de Dubokeur die Remix Droge Mortel BV al heeft op een breed assortiment Remix en Sakrete mortels voor metselwerk. Al in 2008 wist Remix als enige mortelfabrikant het prestigieuze Dubokeur voor DUurzaam BOuwen te behalen voor een breed assortiment Remix en Sakrete mortels voor metselwerk. Ondanks de steeds strenger geworden criteria van het Nibe, heeft Remix het Dubokeur op deze mortels jaar op jaar weten te behouden. CO2-reducties waar nu veel aandacht voor is, zijn bij de mortelproducent dus al jaren gemeengoed.

Remix Green Horizon

Maar onze duurzaamheidsambities gaan verder; wij willen de meest milieubewuste mortelfabrikant zijn. In onze fabrieken en in de logistiek investeren wij daarom fors in verduurzaaming. Daarnaast hebben wij het ‘Remix Green Horizon’ concept ontwikkeld.

Alle onderdelen van onze organisatie, de productie, logistiek en de mortelrecepten toetsen we continu op CO2-, energie-, bindmiddelen- en grondstoffenbewustzijn.

Andere nieuwsberichten