Nieuws

Robomix metselmortel voor Pax metselrobot

Inspelend op een tekort aan metselaars voor de beoogde 100.000 woningen per jaar, heeft Remix in samenspraak met ontwikkelaar Ropax een verpompbare metselmortel ontwikkeld voor de Pax metselrobot. Deze metselrobot verzet met één operator net zoveel werk als drie metselaars.

Lees meer

Remix lanceert het Green Horizon concept

Remix heeft zich als doel gesteld om de meest milieubewuste mortelfabrikant te zijn. Hiervoor is het Green Horizon concept ontwikkeld en wordt een nieuwe innovatieve lijn Green Collection milieubewuste mortels op de markt gebracht. Dit sluit aan op de Dubokeur die Remix Droge Mortel BV al heeft op een breed assortiment Remix en Sakrete mortels voor metselwerk.

https://www.remix.nl/blogs/remix-green-horizon

ISO 9001 certificering met succes verlengd


Met trots mogen wij melden dat het ISO 9001 certificaat voor Remix Droge Mortel met succes is verlengd voor de komende 3 jaar! 

De ISO 9001 is een norm die eisen stelt aan het kwaliteitsmanagementsysteem van een organisatie. In het laatste kwartaal van 2019 heeft Remix een tussentijdse ISO audit gehad om de kwaliteit te laten beoordelen. Onlangs is door de Kiwa onze ISO 9001 met succes verlengd.

Bij Remix staat kwaliteit hoog in het vaandel, en wie kiest voor kwaliteit, laat niets aan het toeval over. Dat begint met de keuze van de grondstoffen. Remix gebruikt gecertificeerde grondstoffen, die bij binnenkomst worden gecontroleerd. Producten en productieprocessen van Remix zijn gecertificeerd door stichting BMC, dragen het KOMO-certificaat en zijn voorzien van het CE merkteken. Om te zorgen dat dagelijks de juiste producten, op de juiste manier geproduceerd en het juiste moment gedistribueerd worden, heeft Remix een uitgebreid en gecertificeerd kwaliteitsysteem opgesteld waarin alle facetten zijn gewaarborgd, zodat u als klant altijd op de juiste manier wordt bediend. 

Bekijk hier ons certificaat

Kunstrouteproject wordt soloproject

Hoogeveen - Kunstenaar Geert Oldenbeuving is een megaproject begonnen, zijn grootste tot nu toe: het beschilderen van een metershoge silo voor de firma Remix voor het 40-jarig bestaan van dit bedrijf. Als thema koos de Hoogevener voor Vogels voor de vrijheid en Cirkels voor het leven gesteund door de golven van het Water.

 

 

 

Lees meer