Nieuws

Wim van ’t Slot de nieuwe directeur bij Remix

Vanaf 1 juli jl. is Wim van ’t Slot de nieuwe directeur bij Remix Droge Mortel BV. Wim was voorheen algemeen directeur bij de ASC Group te Etten Leur en is de opvolger van Anton Koelma bij Remix.
Wim is goed bekend in de DIY en professionele sector met de productie, verkoop en verhuur van klimmaterialen als ladders, trappen, steigers, permanente gevelonderhoud installaties ed. in binnen- en buitenland. Met deze kennis en internationale marktbenadering is zijn doel Remix met de merken Remix en Sakrete verder te laten groeien in de professionele bouwmaterialenmarkt.

Stille investeringen op het Diamant bedrijventerrein

Op het Diamant bedrijventerrein aan de Jan Weitkamplaan bevinden zich de zusterbedrijven Diamant Beton BV, Betoncentrale Diamant BV en Remix Droge Mortel BV., allen vallend onder Agar Holding BV. Drie gezonde bedrijven die volop werk hebben nu de bouwcrisis voorbij is.
 
 
Lees meer

Dubokeur weer 2 jaar verlengd

Het Dubokeur op de Remix metselmortels met kalk, doorstrijkmortels en dunbedmortels is weer met 2 jaar verlengd. Ondanks de steeds strenger wordende criteria zijn de Remix mortels weer glansrijk door de (her)keuring gekomen. Remix is nog steeds de enige mortelfabrikant die Dubokeur op dit uitgebreide assortiment mortels voor metselwerk heeft weten te behalen.