Nieuws

ISO 9001 certificering met succes verlengd


Met trots mogen wij melden dat het ISO 9001 certificaat voor Remix Droge Mortel met succes is verlengd voor de komende 3 jaar! 

De ISO 9001 is een norm die eisen stelt aan het kwaliteitsmanagementsysteem van een organisatie. In het laatste kwartaal van 2019 heeft Remix een tussentijdse ISO audit gehad om de kwaliteit te laten beoordelen. Onlangs is door de Kiwa onze ISO 9001 met succes verlengd.

Bij Remix staat kwaliteit hoog in het vaandel, en wie kiest voor kwaliteit, laat niets aan het toeval over. Dat begint met de keuze van de grondstoffen. Remix gebruikt gecertificeerde grondstoffen, die bij binnenkomst worden gecontroleerd. Producten en productieprocessen van Remix zijn gecertificeerd door stichting BMC, dragen het KOMO-certificaat en zijn voorzien van het CE merkteken. Om te zorgen dat dagelijks de juiste producten, op de juiste manier geproduceerd en het juiste moment gedistribueerd worden, heeft Remix een uitgebreid en gecertificeerd kwaliteitsysteem opgesteld waarin alle facetten zijn gewaarborgd, zodat u als klant altijd op de juiste manier wordt bediend. 

Bekijk hier ons certificaat

Aardbevingsbestendiger metselwerk in Groningen met nauwelijks meerkosten

Gebouwen in de Provincie Groningen worden blootgesteld aan aardbevingen als gevolg van gaswinning in dit gebied. Door TNO is, in samenwerking met o.a. Remix Droge Mortel uit Borger en Steenindustrie Strating uit Oude Pekela een triltafeltest ontwikkeld om te bepalen hoe goed gebouwen in de Groningen bestand zijn tegen aardbevingen. Een heel gebouw testen is vrijwel onmogelijk, maar een deel van een gebouw testen is wel mogelijk. Met de triltafeltest kan een gebouwdeel (geveldeel) worden getest. In deze aardbevingstest worden krachten, versnellingen en verplaatsingen van het geveldeel tijdens gesimuleerde aardbevingen gemeten. Met de meetgegevens kunnen de eigenschappen van het gebouwdeel worden bepaald. Die eigenschappen kunnen vervolgens worden gebruikt om een nauwkeurige berekening te maken van het gedrag van het hele gebouw tijdens een aardbeving. Zo kan worden bepaald hoe goed gebouwen in Groningen bestand zijn tegen aardbevingen en welke versterkingsmaatregelen effectief zijn. 

Lees meer

Wim van ’t Slot de nieuwe directeur bij Remix

Vanaf 1 juli jl. is Wim van ’t Slot de nieuwe directeur bij Remix Droge Mortel BV. Wim was voorheen algemeen directeur bij de ASC Group te Etten Leur en is de opvolger van Anton Koelma bij Remix.
Wim is goed bekend in de DIY en professionele sector met de productie, verkoop en verhuur van klimmaterialen als ladders, trappen, steigers, permanente gevelonderhoud installaties ed. in binnen- en buitenland. Met deze kennis en internationale marktbenadering is zijn doel Remix met de merken Remix en Sakrete verder te laten groeien in de professionele bouwmaterialenmarkt.

Stille investeringen op het Diamant bedrijventerrein

Op het Diamant bedrijventerrein aan de Jan Weitkamplaan bevinden zich de zusterbedrijven Diamant Beton BV, Betoncentrale Diamant BV en Remix Droge Mortel BV., allen vallend onder Agar Holding BV. Drie gezonde bedrijven die volop werk hebben nu de bouwcrisis voorbij is.
 
 
Lees meer

Dubokeur weer 2 jaar verlengd

Het Dubokeur op de Remix metselmortels met kalk, doorstrijkmortels en dunbedmortels is weer met 2 jaar verlengd. Ondanks de steeds strenger wordende criteria zijn de Remix mortels weer glansrijk door de (her)keuring gekomen. Remix is nog steeds de enige mortelfabrikant die Dubokeur op dit uitgebreide assortiment mortels voor metselwerk heeft weten te behalen.